stosukompoziti

K ompoziti su proizvodi sastavljeni iz drugih, već gotovih materijala, uglavnom kao njihova mješavina, koji zajedno daju nova svojstva, tj. ona svojstva koja svaki materijal sam po sebi nema.

Sastavljeni su iz najmanje dva materijala (komponente), jedna je komponenta osnovni materijal (napr. smola), a druga je komponenta materijal za očvršćivanje (napr. staklena vlakna ili čestice punila).
UPORABA I RUKOVANJE MATERIJALIMA

Sve sirovine u našem prodajnom programu modificirane su za laku preradu i dozvoljavaju Vam da relativno jednostavno, izradite željeni proizvod. Ono na što posebno treba obratiti pažnju su uvjeti rada (temperatura, vlaga, ventilacija radnog prostora i dr.) kao i omjer miješanja, te način nanošenja. Više o svakom proizvodu, kao i o načinu uporabe istog možete pročitati u našim tehničkim
listovima gdje je takoder napisano kako se pravilno skladišti pojedini proizvod.
Prije samog rada s kemikalijama ili ukoliko dođe do slučajnog izlijevanja, obavezno pogledajte naš Sigurnosno tehnički list u kojem možete pronaći sve informacije vezano na ovu problematiku.

Kontakt

Ukoliko imate specijalne zahtjeve ili pitanja vezana za upotrebu naših proizvoda, javite nam se, a mi ćemo odgovoriti što je brže moguće.

Not readable? Change text. captcha txt