silikon-270

RTV 2K silikoni

N a raspolaganju je cijela paleta proizvoda namijenjenih izradi kalupa, koji omogućuju izuzetnu reprodukciju površine modela, različitih su tvrdoća, kao i elastičnosti, i prilagođeni uporabi s umjetnima smolama. Adicijski i kondenzacijski sistemi. U nastavku je opis jednog od najčešće korištenih materijala.

Visokoelastična 2-komponentna silikonska guma – kondenzacijsko umrežavanje

MM 922 je nova, transparentna, visoko elastična silikonska zaljevna guma, čije je umrežavanje kondenzacijsko. Proizvod je posebno namijenjen detaljnoj reprodukciji originala, posebno umjetničkih modela koji zahtijevaju preciznost otiska, mogu se bojati, i imaju dobru elastičnost.
Guma je odlična za izradu kalupa za gips, umjetni ili umjetni cement, punjeni poliester, ili upjenjeni poliuretan, ili pak lijevanje svijeća itd.

Elatičnost: istezanje do pucanja 497 %.

Uporaba na vertikalnim površinama:
MM 922 možete na vertikalnim površinama koristiti uz dodatak sredstva za tiksotropiranje MM TA2. Poseban tehnički list za tiksotrop MM TA 2 je na raspolaganju. Karakteristični recept za dobru tiksotropiju i okvirno otvoreno vrijeme naveden je dolje:

Pigmentiranje:
MM 922 je kompatibilan sa svim organskim i anorganskim pigmentima, i većinom u ulju otopljenih tinti. Uporaba ovih proizvoda je dobro poznata u umjetničkim krugovima.
Tehnički list

Osim gore navedenog silikona imamo na raspolaganju cijelu paletu, od onih namijenjenih lijevanju PU, poliesterskih smola, do materijala koji se primjenjuje u prehrambenoj industriji, za izradu napr. kalupa za čokolade ili slične prehrambene namjene. Ukoliko imate potrebu drugim za silikonima slobodno nam se javite, i rado ćemo pomoći.

Kontakt

Ukoliko imate specijalne zahtjeve ili pitanja vezana za upotrebu naših proizvoda, javite nam se, a mi ćemo odgovoriti što je brže moguće.

Not readable? Change text. captcha txt