odvajaci770

K ako biste bez problema odvojili proizvod od kalupa, nudimo Vam program odvajača. Ovisno o količini odljevaka kao i o potrebnoj kvaliteti površine gotovog proizvoda, te vrsti materijala kojeg koristite, kao i temperaturi proizvodnog procesa nudimo Vam cijeli niz raznih odvajača.

1. Spacewax 300
Odvajač na bazi carnauba voska. Voštani odvajač; namijenjen za poliesterske, vinilesterske, epoksidne i DCPD smole. Jednostavno nanošenje, namijenjen uporabi do temperature od 140°C.
Tehnički list

2. PVA odvajači
Ljubičasti odvajač na bazi poli-vinil-alkohola (PVA). Koristi se u kombinaciji sa Spacewax 300.

3. Cleaner #3 – čistač
Čistač kalupa; čisti ostatke prethodno nanesenih voštanih, semipermanentnih odvajača, i drugih nepoželjnih materijala;
Otklanja fine ogrebotine i mrlje na površini i postavlja trajnu, visoko sjajnu podlogu za voštani, ili semipermanentni odvajač Treil Part 310.

4. Mold Sealer S-31 – brtvilo pora
Za primjenu na novim kao i već upotrebljavanim kalupima; može se primjeniti na skoro sve površine kalupa; zatvara mikropore, i priprema površinu modela/kalupa za nanošenje odvajača. Može se koristiti sa svim odvajačima; posebna preporuka u kombinaciji s Treil Part 310. Toplinska stabilnost do 400°C.

5. Semi-permanentni odvajač Treil Part 310
Izuzetno jednostavna primjena; lagano poliranje, te odvajanje većih serija proizvoda. Posebno formuliran odvajač za poliesterske, akrilne, epoksidne i DCPD smole. Toplinska stabilnost do 400°C; visok površinski sjaj.
Tehnički list

6. Paste za poliranje

Grublja pasta za brušenje i poliranje; izuzetno dobra za odstranjivanje finih
ogrebotina; odgovara brusnom papiru P 600; idealna za skidanje gelcoata;

Finija pasta širokog spektra za brušenje i poliranje; odgovara brusnom papiru P 800; za otklanjanje ogrebotina, daje dubok sjaj…

Super-Finish pasta za poliranje; izuzetno fina; odgovara brusnom papiru P 1000; posebno razvijena za poliranje PU lakova, gelcoata i epoksi površina; ne sadrži vosak, silikon, niti amonijak.

Kontakt

Ukoliko imate specijalne zahtjeve ili pitanja vezana za upotrebu naših proizvoda, javite nam se, a mi ćemo odgovoriti što je brže moguće.

Not readable? Change text. captcha txt